woensdag 13 februari 2008

nog 34 dagen

De eerste week vasten zit erop en kmoet zeggen dat het me beter meevalt dan verwacht.
Vooral omdat blijkt dat er op zondag niet gevast moet worden ( en daar heb ik me dan ook heel goed aan gehouden )
Ik had verwacht dat ik de frisdrank zou missen ( ik drink iedere dag 2 blikjes cola light ) maar dat valt goed mee...

Op naar de volgende week !!

(hoe het intussen gesteld is tussen de weegschaal en mij daar heb ik nog geen idee van maar laten we hopen dat het in ieder geval iets af doet)

vrijdag 8 februari 2008

Joehoe

Tis bijna weekend !! Al heel de week kijk ik hier naar uit ' het weekend '. Eindelijk kan ik nog eens lekker lang in mijn bedje liggen . Alhoewel ik de recordtijden slapen van vroeger niet meer haal ( lekker tot 14.00u in bed liggen ) kan ik nog steeds lekker lang slapen/wakker worden /slapen. Alleen de gedachte al dat ik niet uit mijn bed 'moet' maakt van mij een gelukkig mens.

Sinds een kleine maand ( nu ik samenwoon met mijn vriend ) brengt het weekend ook andere zaken met zich mee : kuisen, opruimen en naar de supermarkt gaan... en hoe graag ik ook ga shoppen , het wekelijkse bezoek aan de supermarkt steekt me nu al tegen. Drukke winkelgangen ,winkelkar die niet echt wil meewerken, lange wachtrijen aan de kassa , winkelbox of zak vergeten net nu je zo een volle kar hebt en de zakjes uitverkocht zijn ....

Nu nog eventjes mijn best doen opt werk en dan ist zover....weekend.

woensdag 6 februari 2008

Vasten

Mijn collega en ik gaan vasten !! Niet omdat we op zoek zijn naar onze kerkelijke/christelijk waarden of whatever... maar omdat we dringend een paar grammetjes (klinkt beter dan kilo's) kwijt willen. En om niet weer te moeten zeggen dat we weer een dieet aant uitproberen zijn gebruiken we de vasten als een excuus.

Vandaag zijn we er met volle moed ( en goed volgepropte magen ,ik heb gisteren de snoepjeskast geplunderd en een lekkere pizza gegeten ) aan begonnen. 40 dagen zonder allerlei lekkere dingen : snoepjes , koekjes,pralines, chocolade, taarten,cakejes, chips, pizza , gefrituurde dingen , kebab , frisdrank en alcohol ... alle lekkere 'ongezonde' dingen.

Ik heb de doos cornflakes hier al naast me staan ( just in case ik verlang naar iets om te knabbelen ) en vanavond zal diezelfde cornflakes me helpen om niet van de chips te eten die mijn vriend smakelijk naar binnen werkt. De wortels liggen ook al klaar in de koelkast want er is toch niks lekkerders dan een knapperige wortel , toch ?

De voorbereidingen zijn getroffen nu rest er alleen de vraag nog : Gaan ze het 40 dagen volhouden ??? Wordt vervolgd....

dinsdag 5 februari 2008

Tada

Na lang twijfelen ( en vele andere blogs te hebben gelezen .... I'm addicted ) toch een eigen blogje gemaakt, jeej !!

En voila, hier is hij ...tada !!

Wat je kan verwachten : dat is bij mij nooit te voorspellen maar kom regelmatig eens langs en je zal wel zien....